Home » Blog » Workshop » Vakantie

Met de zomer in volle bloei wil ik jullie een warme vakantiewens sturen, waarin ontspanning en samenzijn centraal staan. Ik hoop dat jullie deze vakantieperiode kunnen gebruiken om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte en te genieten van welverdiende rust.

Beeld je in: een prachtige locatie, omringd door adembenemende natuur en een rustgevend zeebriesje dat zachtjes door je haren streelt. Een plek waar we de tijd kunnen nemen om tot rust te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

Laat alle zorgen en stress achterwege en laat je onderdompelen in het moment. Geniet van de ochtenden waarin we zonder haast kunnen ontwaken en de avonden waarin de zonsondergangen een warme gloed over onze vakantiebestemming werpen.

Tijdens deze vakantie wens ik ons momenten van lachen, plezier en diepe gesprekken toe. Laten we herinneringen creëren die voor altijd in onze harten zullen blijven bestaan. Laten we op ontdekkingstocht gaan en ons verrassen door nieuwe ervaringen en culturen.

Laat ons verwennen door lokale lekkernijen en culinaire hoogstandjes, laten we de smaken proeven die deze bestemming te bieden heeft. Laten we genieten van lange wandelingen hand in hand, verfrissende duiken in de zee en de warmte van de zon op onze gezichten.

Laten we foto’s maken om deze bijzondere momenten vast te leggen, maar laten we af en toe ook de camera neerleggen en simpelweg genieten van het hier en nu.

Kortom, moge onze vakantie een tijd van ontspanning, liefde en geluk zijn. Laten we deze momenten koesteren en terugkomen met vernieuwde energie en een diepe connectie met elkaar.

Een fijne vakantie gewenst!

Met warme groeten,

Over Inge

 

Ik ben erkend Dans, Zhineng- en Tai Chi docent. Daarnaast heb ik  de opleiding tot BOCAM therapeute gevolg, de medische basiskennis en vele andere bijscholingen in de medische qigong.

Gerelateerde artikelen

Weg met Schouderklachten

Weg met Schouderklachten

In deze training leer je verschillende oefeningen om vanuit huis in je eigen tijd te doen. Je zult merken dat als je dagelijks een aantal oefeningen doet, je klachten duidelijk verminderen. Door dagelijks te oefenen, ontwikkel je meer bewustwording, gaat je energie stromen en bouw je soepelheid en kracht op.

lees verder
Opleiding tot “Nature Taiji” Docent

Opleiding tot “Nature Taiji” Docent

Mother Nature Taii Chuan oftewel “Nature Taiji” is een combinatie van Zhi (Chi) neng Qigong en traditionele Tai Chi. De focus van “Nature Taiji” ligt op gezondheid en kwaliteit van leven. Beide worden bereikt door de bewuste uitwisseling van energie en informatie tussen mens en natuur. Op deze manier versterk je het zelfhelend vermogen wat een vrijer en bewuster leven kan bevorderen. Deze vorm ondersteunt daarom een belangrijke fase in de ontwikkeling van de menselijke cultuur, en draagt daarom bij aan een bewuster leven.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Regelmatig plaats ik via mijn blog artikelen leuke oefeningen, meditatie’s en verdiepende teksten.

Deze kun je gratis volgen om je kennis te vergroten, beter te ontspannen of gewoon even lekker te bewegen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin