Algemene Voorwaarden Natuurgeneeskundige Praktijk

Werkwijze

Behandeling: De behandelingen bestaan o.a. uit gesprekken, acupressuur, aanwijzingen bij houding, beweging en ademhalingstechnieken, gerichte Qigong oefeningen, zelfmassage , kruiden en voedingsadviezen om de blokkades in de energiedoorstroming op te heffen .

Inschrijven: de behandeling start met invullen van het intake formulier, hier de gegevens van uw zorgpas invullen a.u.b. Tevens kunt u de eventuele klachten aangeven en toelichten.

Betaling: volgens afspraak, afhankelijk tijdsduur. Betaling kan contant of door overschrijving op de bankrekening nummer:

Mej W P M Duyts
NL43 INGB 0004 4792 88

Verhinderd: als U verhinderd bent, dan verzoeken wij u dringend om dit zo ruim mogelijk , minimaal 24 uur, voor aanvang van de behandeling aan de therapeut door te geven.

Aansprakelijkheid: Laat geen waardevolle spullen achter in de het pand van “Studio Neem Tijd”, noch de therapeut of docent, is aansprakelijk voor schade ontstaan door verlies of diefstal.

Zorgverzekering: via uw zorgverzekering kunt U het geheel of een gedeelte van de Natuurgeneeskundige behandelingen vergoed krijgen. Vraag na bij de zorgverzekeraar of de natuurgeneeskundige behandelingen vergoed worden en onder welke voorwaarden.

Rapportage en Privacy: Tijdens de intake zullen uw persoonsgegevens opgenomen worden. Om uw behandeling goed te kunnen uitvoeren houdt de therapeut een dossier bij. Op deze registratie is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing. Dossiers zijn opgeborgen in een afgesloten kast.

Identificatie: Legitimatie bij het eerste consult.

Algemene Voorwaarden Lessen en trainingen van Studio Neem Tijd
Werkwijze:
Voor de wekelijkse lessen hanteren we een opzegtermijn van 1 maand
Voor de losse trainingsdagen hanteren we annuleringskosten:
tot 3 weken kosteloos
tot 2 weken 50%
tot 1 week 100%
Voor de zomerworkshops hanteren we een andere annulering. Deze plaatsen we onder de workshops erbij.

Betaling: van de wekelijkse lessen volgens afspraak in 3 termijnen.
Betaling : van de losse workshops bij inschrijving.
Betaling kan contant of door overschrijving op de bankrekening nummer:

Mej W P M Duyts
NL43 INGB 0004 4792 88

Aansprakelijkheid: Laat geen waardevolle spullen achter in de het pand van “Studio Neem Tijd”, noch de therapeut of docent, is aansprakelijk voor schade ontstaan door verlies of diefstal.

Regelmatig plaats ik via mijn blog artikelen leuke oefeningen, meditatie’s en verdiepende teksten.

Deze kun je gratis volgen om je kennis te vergroten, beter te ontspannen of gewoon even lekker te bewegen.

Je hebt je met succes ingeschreven!