Ervaringen van cliënten

Ik heb onlangs de cursus nek schouders gevolgd bij Inge. Dit heeft me veel inzicht gegeven en verlichting van mijn nek schouder klachten.Het mooie is dat ik me bewuster ben geworden wanneer en hoe ik spanning zet op deze gebieden. Dat blijkt op de gekste momenten te zijn, waar eigenlijk geen spanning aan de orde is. Én……leren geen oordeel erover te hebben of weg willen werken, gewoon waarnemen en eraan werken dat het zachter wordt. Dit kan ik prima doen met de oefeningen die ik geleerd heb. Ze zijn laagdrempelig, heel rustig en makkelijk inpasbaar op de dag. Fijn in stilte of met rustige muziek op de achtergrond.

Aanrader dus 

Jet Dragstra

Psycholoog

Slapeloosheid, gewrichten-spier en hoofdpijnen spelen mij al jaren parten. N.a.v. positieve reacties van een vriendin die de eerste cursus bij Inge heeft gevolgd, begon ik hoopvol aan de 1e les. De nacht en de dag na de 1e les had ik erg veel pijn en was ik doormoe. Ik was verbaasd en ongerust over deze symptomen en vroeg me af wat ik ermee moest. Na heel veel water en elke dag de “Lift Chi Up Pour Chi Down” voelde ik me langzaam opknappen. Het viel niet mee om ondanks de pijn en vermoeidheid toch elke dag te oefenen maar omdat ik er toch vooruitgang in zag hield ik vol. Als het echt niet ging om de oefening fysiek te doen, visualiseerde ik de oefeningen. ook water drinken is heel belangrijk. Nu, na drie lessen mag het resultaat er zijn. Sinds de 1e les heb ik geen hoofdpijn en koude voeten meer gehad en heb ik elke nacht heerlijk doorgeslapen. Ik ga voor “de gong” met de hoop op nog meer vooruitgang want ik ben er inmiddels van overtuigd dat ik met Zhi (Chi)neng een positieve invloed kan uitoefenen op mijn welbevinden.

Ik wens iedereen die Zhi (Chi)neng beoefent net zo’n positief resultaat toe. ‘T is soms moeilijk om toch door te zetten als de klachten erger worden maar uiteindelijk word je doorzetten toch beloond met een vooruitgang.

Inge bedankt voor je lessen en enthousiasme en ik wens je veel succes in de Zhineng toe.

Els Kreijvelt

Adviseur Informatisering bij De Zorggroep

Ziekte van Crohne

Inge werkt bijzonder prettig en ondersteunend, ze is begaan met haar vak en wil het beste uit de client naar boven halen. De behandelingen hebben op alle vlakken voortgang geboekt, zowel fysiek als mentaal. De behandeling was in bepaalde opzichten vernieuwend en zeer verrijkend. Ik ben uitermate tevreden.

Wilma

Meer ontspannen en rustiger

Het heeft bij mij heel goed geholpen. Ik merkte de 3 keer dat de workshop was al verschil in me schouder. Zelf ben ik ook meer ontspannen geworden vanbinnen en zo ook rustiger. Na ongeveer 2 jaar met de pijn gelopen te hebben vind ik het echt heel fijn dat het nu eindelijk verminderd kan worden. Ik zou het iedereen aanraden die schouderklachten heeft want het werkt echt.

Nicole van de Heuvel

Oedeemarm

Experiment oedeem-arm en Qi Gong oefeningen is zeer geslaagd. Door dagelijks mijn oefeningen te doen heb ik mijn oedeem-arm onder controle. Fijn om op deze manier controle over mijn mankement te hebben.De oefeningen zijn rustgevend en effectief .

Lucia

Regelmatig plaats ik via mijn blog artikelen leuke oefeningen, meditatie’s en verdiepende teksten.

Deze kun je gratis volgen om je kennis te vergroten, beter te ontspannen of gewoon even lekker te bewegen.

Je hebt je met succes ingeschreven!