Download het gratis e-book

Daarin vind je ontspannende oefeningen, meditatie ‘s en inspirerende teksten die bijdragen aan minder stress en meer energie, rust en ontspanning.

Wanneer kan dit E-book geschikt voor je zijn:

N

Wanneer je veel piekert en /of slecht slaapt

N

Wanneer je je moe en futloos voelt

N

Wanneer je nek-en schouderklachten hebt

N

Als je tijd neemt voor jezelf krijg je meer rust in je hoofd. En blijf je de stress de baas (in plaats van andersom)!

N

Je (her)-ondekt je energiegevers! Je laad je batterij weer op. Je lichaamsbewustzijn gaat groeien, daarom kom je steeds dichter bij de oorzaak van je klacht en het herkennen van je klacht is een eerste stap.

Dus reden genoeg op dit e-book te downloaden, toch?

Laat daarom onderaan de pagina je naam en mailadres achter en ontvang het gratis e – book in je mailbox.

Gediplomeerde professional, maar ook ervaringsdeskundige

Wat leuk dat je op mijn site bent. Ik ben Inge Duyts en heb ruim 35 jaar ervaring in kunstzinnig en sportief bewegen. Na de middelbare school heb ik mijn passie gevolgd en ben de balletopleiding gaan doen. Na voltooiing van de opleiding ben ik aan de slag gegaan als balletdocent, iets wat ik van kinds af aan al wilde worden. Na 20 jaar intensief les te hebben gegeven op alle niveau’s, kreeg ik wat fysieke klachten. Het werk vergt nogal wat van je lichaam. Ook was ik toe aan wat nieuws. De Oosterse bewegingsleer heeft mij altijd al geïnteresseerd en ik ben me hier steeds meer in gaan verdiepen. Via mijn professionele netwerk kwam ik in contact met docenten in binnen- en buitenland die mij de kneepjes van het (nieuwe) vak hebben bijgebracht. Inmiddels ben ik volledig gediplomeerd en geef ik al bijna 15 jaar les in meerdere vormen van de Oosterse bewegingsleer, de Qigong. Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder Qigong. Ik ben hierdoor zowel fysiek als mentaal veel sterker geworden. Naast lesgeven in Qigong, werk ik mee aan het wetenschappelijk onderbouwd bewegingsprogramma voor mensen met Parkinson, MS en Reuma. Het geeft me ontzettend veel voldoening als ik zie hoeveel baat mijn cursisten hebben bij het met aandacht bewegen middels Qigong.

En mijn balletachtergrond? Die draag ik natuurlijk als basis altijd met me mee!

Ervaringen van Cursisten

Veel dank. Ik kan niet wachten om het geleerde in praktijk te brengen en verheug me nu al op de verdiepingsdag.
Sylvia
Sylvia

Het was een zeer mooie workshop, een aanrader! Dank je Inge voor deze inspirerende dag, je duidelijke informatie en mooie muziek. Ben lekker aan het oefenen met de bewegingen en de muziek die we daarbij gekregen hebben! Tot de volgende keer weer.

Super bedankt. Emy

Emy

Ontvang updates over mijn blog artikelen met leuke oefeningen, meditatie’s en inspirerende teksten