Home » Blog » Wekelijkse lessen » Blij(F) Bewegen/Tai Chi

Blij(F) Bewegen/Tai Chi

door | 27 dec, 2020 | Wekelijkse lessen

Wil jij je fysiek en mentaal lekkerder voelen, maar denk je dat dit niet meer mogelijk is?
Blij (F) Bewegen/ Tai Chi op de stoel  zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.
Reuma, Parkinson, MS of andere lichamelijke klachten kunnen het gevoel van contact met je lichaam verstoren. Veel gangbare bewegingen zoals lopen of iets vastpakken, die de meeste mensen als vanzelfsprekend ervaren, worden moeilijker en dat heeft grote invloed in het dagelijks leven.
Het Blij (F) Bewegen/ Tai Chi  programma combineert kennis en specifieke ervaring uit de fysiotherapie en Tai Chi. Door middel van zachte en vloeiende bewegingen op muziek, met verbeeldingskracht werken we aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding. In de fysieke training wordt ook je creativiteit geprikkeld, zodat je je eigen kracht en mogelijkheden kunt (her)ontdekken, waardoor je je energieker, fitter en beter gaat voelen.
We hebben een hele leuke groep mannen en vrouwen die wekelijks bij elkaar komen Blij (F) Bewegen/ Tai Chi. Zou het iets voor je kunnen zijn?

Over Inge

 

Ik ben erkend Dans, Zhineng- en Tai Chi docent. Daarnaast heb ik  de opleiding tot BOCAM therapeute gevolg, de medische basiskennis en vele andere bijscholingen in de medische qigong.

Gerelateerde artikelen

Tai Chi voor Senioren

Tai Chi voor Senioren

Tai Chi voor senioren helpt senioren soepel en fit te blijven door op een eigen niveau rustige bewegingen uit te voeren
Tai Chi voor senioren is voor alle leeftijden, ongeacht de fysieke conditie. De cursus wordt gegeven op verschillende niveau’s, varierend van staand tot voornamelijk zittend.

lees verder
Body & Mind of Keep fit les

Body & Mind of Keep fit les

Een heerlijke sportles met veel persoonlijke aandacht. Wat dacht je van een eenvoudig trainingsprogramma dat je lichaam snel, verantwoord en doeltreffend ‘in shape’ brengt? Tijdens de Body en Mind les ondervind je het allemaal! Het verschil met de Keep Fit les is dat de les 15 minuten korter is en daarom een korter stuk ontspanning heeft.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Regelmatig plaats ik via mijn blog artikelen leuke oefeningen, meditatie’s en verdiepende teksten.

Deze kun je gratis volgen om je kennis te vergroten, beter te ontspannen of gewoon even lekker te bewegen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin