Home » Blog » Gezondheid » Met trots presenteer ik mijn nieuwe boek “Alles wat aandacht krijgt, groeit”

Met trots presenteer ik mijn nieuwe boek “Alles wat aandacht krijgt, groeit”

door | 3 mrt, 2024 | Gezondheid, Inspiratie, Meditatie's, Oefeningen, Rugklachten, Schouderklachten, Stress

Inge Duyts

Alles wat aandacht krijgt, groeit

Samenvatting
Ervaar jij ook vaak spanning in je nek en je schouders?
Waarschijnlijk trek je onbewust je schouders op en creëer je daarmee spanning in je nek. Maar er is goed nieuws: je kunt hier echt iets aan doen!
Met dit boek krijg je toegang tot eenvoudige mindfulness Qigong-oefeningen waarmee je vandaag nog kunt beginnen. Je hoeft slechts een paar minuten per dag aan jezelf te geven om de voordelen te ervaren.

Inge Duyts, docente en therapeute in de traditionele Chinese geneeswijze, heeft haar jarenlange ervaring gebundeld in dit boek, speciaal voor mensen met schouder- en nekklachten door spanning. Ze heeft al veel mensen geholpen en nu kun jij zelf aan de slag. Je kunt de meeste oefeningen bekijken en meteen meedoen via de QR-code in het boek.

Over de auteur
Inge Duyts begon met een carrière als danspedagoog, waarbij ze dertig jaar een vooraanstaande balletschool in haar woonplaats runde. De laatste jaren van haar danscarrière brachten echter zware fysieke en mentale uitdagingen met zich mee.
Haar levensverhaal kreeg een wending toen ze twintig jaar geleden in aanraking kwam met Zhineng Qigong. Ze ontdekte de kracht van deze Chinese bewegingsleer en besloot zich er volledig aan te wijden.
Deze transformatieve reis leidde tot een verschuiving in haar professionele leven. Haar passie en toewijding herrezen. Ze deelt nu haar kennis en enthousiasme om anderen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Deze Chinese bewegingsleer heeft niet alleen haar fysieke gezondheid getransformeerd, maar heeft ook kleur en diepgang toegevoegd aan haar geestelijke welzijn.

Een stukje uit het boek

Genre: Gezondheid & Persoonlijke ontwikkeling
Formaat: 16 x 24 cm
Uitvoering: Paperback
Geïllustreerd
ISBN: 9789464899672
Aantal pagina’s: 182
Prijs: €21,50, tijdelijk incl. verzendkosten binnen Nederland.

Bestellen via info@studioneemtijd.nl

 

Over Inge

 

Ik ben erkend Dans, Zhineng- en Tai Chi docent. Daarnaast heb ik  de opleiding tot BOCAM therapeute gevolg, de medische basiskennis en vele andere bijscholingen in de medische qigong.

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Regelmatig plaats ik via mijn blog artikelen leuke oefeningen, meditatie’s en verdiepende teksten.

Deze kun je gratis volgen om je kennis te vergroten, beter te ontspannen of gewoon even lekker te bewegen.

Je hebt je met succes ingeschreven!

Tweet
Share
Share
Pin